Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Cenniki do pobrania

Polityka prywatności

PT-DIGITAL szanuje wszelkie dane przekazane zarówno czynnie jak i biernie przez Użytkowników Sklepu Internetowego i dba o zapewnienie należytej ochrony gromadzonych danych.

Zasady przetwarzania danych osobowych

W związku z prowadzeniem Sklepu Internetowego, Administrator zbiera i przetwarza dane osobowe Użytkowników Sklepu Internetowego PT-DIGITAL.

Dane osobowe Klientów będą przetwarzane przez PT-DIGITAL (będącego administratorem danych osobowych) w celu realizacji zamówienia. Szczegóły dotyczące wykorzystania danych Użytkownika znajdują się w Regulaminie.

Podanie danych jest dobrowolne, jednakże niepodanie danych, które są niezbędne do realizacji zamówienia może uniemożliwić jego realizację. Klientowi przysługuje prawo wglądu do jego danych i ich poprawiania w panelu „Moje Konto” i żądania ich usunięcia. 

Dane osobowe Klientów zgromadzone w związku z korzystaniem ze Sklepu Internetowego (podane przez Klientów oraz dane zgromadzone automatycznie) będą przetwarzane zgodnie z przepisami ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.), oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002r. Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.).

Klient w procesie rejestracji konta ma możliwość wyrażenia osobnej zgody na przetwarzanie danych osobowych Klienta w celach marketingowych, w tym na potrzeby przesyłania informacji handlowych. Zgoda ta nie jest warunkiem koniecznym do korzystania ze Sklepu Internetowego.

Klient w dowolnym momencie może udzielić bądź cofnąć zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w celach marketingowych w ustawieniach konta w panelu „Moje Konto”.

Klient ponosi odpowiedzialność za podanie nieprawdziwych danych osobowych.

Dane osobowe zamieszczone w formularzu rejestracyjnym, a także adresy e-mail podane w celu otrzymania biuletynu PT-DIGITAL, mogą być przetwarzane – po wyrażeniu odpowiedniej osobnej zgody.

Przetwarzanie plików typu „cookies”

Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Sklepu Internetowego i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Sklepu Internetowego. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  •  dostosowania zawartości stron internetowych Sklepu Internetowego do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Sklepu Internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Sklepu Internetowego korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  • utrzymania sesji Użytkownika Sklepu Internetowego (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Sklepu Internetowego ponownie wpisywać loginu i hasła;
  • utrzymywania informacji o produktach dodanych przez Użytkownika do „koszyka”.

 

W ramach serwisu Sklepu Internetowego stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne”  (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Sklepu Internetowego mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Sklepu Internetowego. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

Ograniczenia zastosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Sklepu Internetowego lub wręcz uniemożliwić korzystanie ze Sklepu Internetowego.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Wersje językowe

Sklep jest w trybie podglądu
{nocache:23696543b3c91de2f77720dec7c58c29#0}
Sklep internetowy Shoper.pl